Miody pitne

Miody pitne z PASIEKI JAROS

Miody pitne z PASIEKI JAROS

Miody pitne z Pasieki “Jaros” osiągają swoje walory

smakowe w czasie wieloletniego leżakowania.

Do produkcji nie stosuje się sztucznych barwników,

stabilizatorów, aromatów, środków konserwujących czy

przyspieszających dojrzewanie.

 

Pojemność:0,75 l

Butelka niezwrotna.

 

Dostępne w 3 rodzajach:

- Trójniak Trybunalski - powstaje przez zmieszanie jednej

części miodu i dwóch wody. Półsłodki, dojrzewający ponad

rok. Bardziej wytrawny i mniej intensywny niż dwójniak.

- Dwójniak Maliniak - powstaje przez zmieszanie jednej

części miodu i jednej wody. Min. 30% wody potrzebnej

do produkcji zostało zastąpione sokiem owocowym.

Dojrzewa ponad cztery lata. 

- Dwójniak Koronny - produkowany z domieszką

specyficznych typowo polskich ziół polnych.